kuva• Tietoja kuviksi
Niin omaksi iloksi kuin lahjaksi sopiva sukupolvitaulu on oivallinen tapa havainnollistaa esivanhempien tai vaihtoehtoisesti jälkipolvien ketjua. Tauluun voidaan liittää myös kuvitusta, ja koko taulun taustana voi olla esimerkiksi kuva rakkaasta maisemasta, vanhasta kartasta tai rakennuksesta.

Taulu voidaan laatia kokonaan tai osittain teidän itsenne keräämistä tiedoista, mutta olen ilman muuta käytettävissänne myös tietojen hankkimisessa.

Taulut tulostetaan kuvavalmistamossa korkealaatuiselle valokuvapaperille, mutta myös muita tulostusmateriaaleja on saatavissa. Sukutaulun mitat ovat räätälöitävissä kulloiseenkin tarkoitukseen sopiviksi. Alla olevan esimerkkitaulun mitat ovat 508 x 710 mm.

Jokainen taulu on yksilöllinen, joten ennen mahdollista toimeksiantoanne keskustelen mielelläni tarkoituksiinne sopivasta ratkaisusta. Mikäli tilaatte taulusta samalla kertaa useampia kuin yhden kappaleen, lisäkappaleista veloitan vain tulostus- ja toimituskulut. Joensuuhun ja sen lähiympäristöön voin toimittaa taulut myös sopimuksen mukaisesti kehystettyinä.Kuvan taulusta on poistettu tiedot henkilöistä,
joiden kuolemasta on kulunut vähemmän kuin 50 vuotta.


viiva